Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Ministeriet försvarar hantering av inledande stadium av utbrott

Släpp tid: 2021-06-28 17:37:30  träffar: 10

china försvarade på tisdagen sin hantering av Covid-19-pandemin, säger att det kommer att fortsätta att kommunicera och samarbeta med Världshälsoorganisationen för att begränsa viruset.


foreign ministeriet talesman hua chunying gjorde anmärkningen efter En oberoende panel för pandemisk beredskap och svar sade att Kina kunde ha tillämpat folkhälsoåtgärder mer kraftfullt i januari för att begränsa det ursprungliga Covid-19-utbrottet och kritiserade WHO för att inte förklara en internationellnödsituation till den 30 januari.


Hua sade vid den vanliganyheten som beskriver att medan"we,naturligtvis, strävar efter att göra bättre,"som inte innebar att Kina' s svar hade varit otillräckligt.


china har tagit avgörande åtgärder vid tidig upptäckt, rapportering, isolering och behandling av infekterade patienter, och de ansträngningar har minskat antalet dödsfall och infektioner, sade Hua.


Åtgärderna har erkänts av forskare Och medicinska experter runt om i världen, tillade hon.


every land, inte bara Kina, bör sträva efter att bättre hantera folkhälsokriserna, säger Hua.


she citerade den information som analyserades av panelen som att säga verkligheten är att endast en minoritet av länder tog fullnytta av den information som är tillgänglig för dem att svara på bevis på en framväxande epidemi.


Rapporten kom som ett internationellt expertlag av de som anlände till Kina förra veckan för att genomföra gemensam vetenskaplig forskning med kinesiska Forskare på ursprunget-tracing av coronavirus.


china stöder ledningen av WHO i kampen mot pandemin, och hoppas att andra länder kommer att ge samma stöd och hjälp till organisationen, sa hon.


"-"


\\n \\n \\n \\n \\n \\nit motsätta sig politisera frågan om ursprung \\ntracing av coronavirus, eftersom det är skadligt för det internationella samarbetet i pandemiskt svar, säger hon. \\ N \\n \\n \\n

Tidigare: Politisk polarisering, avslag på...

Nästa: No

Förfrågan